AV Forlaget har mere end 28 års erfaring med lydproduktion af tale/speak til alle former for lydbærende medier.

Vi arbejder med alle former for lydproduktion, vi kan lave lyd til mange forskellige ting som f.eks. lydbøger, videoguides, betjeningsvejledninger mv.

AV Forlaget har et stort udvalg af indlæsere, der har omfattende erfaring med bl.a. indtaling af voice response (telefonsvar og lyd til videoguides), indlæsning af lydbøger samt tale til radio- og tv-reklamer.


Vi har produceret lyd og lydbøger siden 1983 og har gennem tiderne indlæst mere end 8.000 lydbøger for mange store og små forlag i Danmark. Vi har lydstudier i både København og i Odense.

  
Vi kan klare hele opgaven - lige fra indlæsning af en bog/tekst til den færdige lydbog ligger i til salg i supermarkedet, på nettet eller hos bibliotekerne.Stemmer
Hos AV Forlaget / Lytteratur finder du de bedste stemme til fornuftige priser. Vores udvalg af stemmer passer til de fleste lejligheder og leveres i en høj kvalitet, der egner sig til brug på tv, radio, web/net samt på et lydbærende medie(cd, USB, microcard mv.).

Sammen finder vi den helt rigtige stemme, der matcher dit formål - se vores indlæsere


Hvordan gør vi
Vores indlæsere indtaler din tekst efter bedste gehør og egen fornemmelse af stilart og stemning - selvfølgelig i samråd med dig.

Vi vejleder, idésparrer, konceptudvikler og er åbne for alle udfordringer der har med lydproduktion at gøre


Kontakt os for at høre om de forskellige muligheder 

Kontakt Lytteratur


HjemHjem

Nye Lydbøger

Der er i øjeblikken ingen nye lydbøger

Lydproduktion

Salg til private

Kundeservice

Gratis lydbøger

Hent 2 gratis download
lydbøger på Altfortalt.dk

Institutioner


Salg af lydbøger til
biblioteker og institutioner